Grotten van Valkenburg
Bel direct


€ 5,00 KORTING

Geniet van maar liefst
€ 5,00 korting op de steenkolenmijn en de spookgrot.

Koop een combiticket!!!! (Te koop aan de kassa van de steenkolenmijn!)

12.00 Rondleiding steenkolenmijn
14.00 Spookgrot
(minimum leeftijd spookgrot 12 jaar)
€ 20,25 p.p. i.p.v. € 25,25

Dit geldt enkel op de zondagen


De Feestgrot

www.feestgrot.nl

De Feestgrot is verreweg de meest unieke horecagelegenheid van Limburg, ondergronds gelegen in de grotten van Valkenburg. Het is ons een genoegen om u op deze website te mogen informeren over de vele mogelijkheden van onze locatie, speciaal voor groepen.

De Feestgrot ligt direct naast de Spookgrot, de Steenkolenmijn en MergelRijk en beschikt over een gezellige brasserie waar u overdag terecht kunt voor een ontvangst, lunch, een hapje en een drankje. Een verrassend leuke combinatie met een bezoek aan deze ondergrondse attracties

Onze locatie is anders dan de andere grotten; sfeervol, modern en zelfs een tikkeltje trendy. Ons restaurant en onze feestzalen zijn aangenaam verwarmd, bijzonder gezellig ingericht en schitterend uitgelicht. Ontdek het zelf en kijk eens in ons fotoboek.

Ons restaurant is speciaal voor groepen te reserveren van 10 tot 250 personen. Onze feestzalen zijn geschikt voor feesten van 30-450 personen en behoren tot de mooiste zalen van Nederland.

Wij zijn bijzonder goed in het all-in verzorgen van uw bruiloft, bedrijfsuitje, personeelsfeest, barbecue, verjaardagsfeest, jubileum, lunch, (baby)borrel en diner.

Klik hierboven op bezoek www.feestgrot.nl en vind alle informatie + nog veel meer